• panui_karere

Rongorongo

Ko te Whakataetae Whakataetae Ka Whakamatauhia te maakete petipeti Papatohu

I te Whiringa-a-rangi 7th, i tukuna e Nintendo tana ripoata putea mo te hauwhä tuarua i mutu i te Mahuru 30, 2023. I whakaatuhia e te ripoata ko nga hoko a Nintendo mo te haurua tuatahi o te tau putea i tae ki te 796.2 piriona yen, e tohu ana i te pikinga 21.2% ki te tau o mua.Ko te moni whakahaere ko te 279.9 piriona yen, ka piki ake i te 27.0% mai i te tau o mua.I te mutunga o Hepetema, kua hokona e te Switch te katoa o te 132.46 miriona waeine, me nga hoko rorohiko i tae ki te 1.13323 piriona kape.

图1

I roto i nga purongo o mua, ko te perehitini o Nintendo a Shuntaro Furukawa i kii, "Ka uaua ki te pupuri i te tere o te hokohoko o te Whakawhiti i te whitu o nga tau i muri i te tukunga."Heoi, he mihi ki te hoko wera o nga putanga keemu hou i te haurua tuatahi o 2023 (me "Te Poutohu o Zelda: Manawa o te Wild 2" hoko 19.5 miriona kape me "Pikmin 4" hoko 2.61 miriona kape), kua awhinatia. ka hinga te Whakawhiti i ona wero tipu hoko i tera wa.

图2

Te Whakataetae Whakataetae i te maakete petipeti: Ka hoki mai a Nintendo ki te tihi me te hiahia ranei i tetahi waahanga hou

I roto i te maakete petipeti papatohu i tera tau, ko Sony te tihi me te 45% o nga wahanga maakete, i te whai a Nintendo me Microsoft me nga wahanga maakete o te 27.7% me te 27.3%.

Ko te Whakawhiti a Nintendo, tetahi o nga papatohu keemu pai rawa atu i te ao, ka whakahoki ano i te karauna hei papatohu tino hoko o te marama i te marama o Poutu-te-rangi, nui atu i tana hoa whawhai kua roa nei, ko te PS5 a Sony.Engari i mua tata nei, i kii a Sony ka tukuna e ratou he putanga iti hou o te PS5 me nga taputapu e pa ana ki Haina, me te iti ake o te utu tiimata.Ka pa pea tenei ki nga hokonga o Nintendo Whakawhiti.I taua wa, kua oti i a Microsoft tana hokonga o Activision Blizzard, a, na tenei mahi kua tutuki, kua eke a Microsoft ki a Nintendo kia noho hei kamupene petipeti tuatoru-nui rawa atu o te ao mo nga moni whiwhi, whai muri i a Tencent me Sony anake.

图3

I kii nga kaitätari o te ahumahi keemu: "Na te whakarewanga a Sony me Microsoft i o raatau papaahoa-a-muri, ka tiimata te ahua o te raupapa Whakawhiti a Nintendo ki te kore o te mahi hou." i roto i nga tau tata nei, kua timata a Sony raua ko Microsoft ki te tuku i nga papatohu o muri-gen.

I tenei wa hou, kei te anga te katoa o te umanga petipeti papaaho ki tetahi wero hou, a, kaore i te pai te ahua.Kaore matou i te mohio ka pehea enei nganatanga hou katoa ka puta, engari he mea whakamihi tonu ki te maia ki te whakarereke me te mawehe atu i nga waahi whakamarie.


Te wa tuku: Noema-21-2023